foto carrosseriebouw

Ons bedrijf

Ons bedrijf staat reeds 33 jaar garant voor kwalitatief vakwerk op maat van uw wens. SAM_1382We zijn op-en-top uitgerust met professioneel materieel en kunnen met terechte fierheid zeggen dat we over een zeer bekwame en gemotiveerde groep vakmensen beschikken. Of het nu gaat om een kleine herstelling of een totaal project, van chassis tot keurig afgewerkte marktwagen, elke job wordt met evenveel ernst uitgevoerd en trots afgeleverd.
We staan ook altijd paraat om onze klanten terug op weg te helpen bij beschadigingen of panne onderweg.

We hebben 8 en 9 meter oplegger chassis en oplegger chassis met opbouw op voorraad. Deze kunnen ingericht worden naar elk type marktwagen.

Eigen spuitcabine

Onze spuitafdeling bestaat uit 2 spuitcabines.
De grootste cabine, met een lengte van 20 meter, wordt intensief gebruikt voor het spuiten van vrachtwagens, marktwagens met een maximale lengte van 15 meter.
In de kleine spuitcabine (34m2) worden voornamelijk kleinere stukken gespoten waaronder het interieur van de marktwagens.

In onze professionele ingerichte kleurmakerij zetten we uw kleur om in een goed te verwerken lak. Onze colorist maakt met uw kleurenstaal een kleur op maat!

A-Z chassis

Alle chassis worden van A tot Z in huis getekend en gebouwd naar de wens van onze klanten. Ze worden volledig gemetaliseerd zodat ze bestand zijn tegen roestvorming nadien worden ze afgewerkt met een sterke laklaag. Uiteraard zijn al onze chassis voorzien van een officieel certificaat.

Frituurunits

Naast het ontwerpen en uitvoeren van marktwagens zijn frituurunits een tweede segment waar we sterk in zijn gespecialiseerd en waar we de laatste 24 jaar al heel wat ervaring hebben verworven !

Snij – en plooiwerken

Wij verzorgen ook snij – en plooiwerk.

Bij ons kunt u materialen op maat laten snijden en plooien.